AtelierVelp

AtelierVelp is een school voor Podiumkunsten die kinderen en volwassenen een breed cursusprogramma aanbiedt op het terrein van dans, muziek en theater. Het ontwerp van de website van AtelierVelp is gemaakt door Mars Holwerda van StudioMOM. Movage heeft de website van AtelierVelp op basis van zijn ontwerp gerealiseerd.

Voor het opzetten van de website van AtelierVelp is gebruik gemaakt van het Zend Framework. De inhoud van de website wordt beheerd middels een custom content management system dat door Movage speciaal is ontwikkeld voor de website van AtelierVelp. Na de eerste oplevering van de website is Movage ook betrokken gebleven bij het onderhouden en verbeteren van de website.

Movage heeft ook een ticket reserveringssysteem in de website van AtelierVelp geïntegreerd om de verkoop van kaarten voor voorstellingen van AtelierVelp te automatiseren. Voordat het ticket reserveringssysteem in gebruik werd genomen gebeurde dit allemaal handmatig, wat veel tijd in beslag nam. Dat is nu allemaal verleden tijd. Klanten kunnen kaarten voor voorstellingen van AtelierVelp nu online bestellen en met Ideal betalen en ontvangen dan via email een PDF met de bestelde tickets.

AtelierVelp heet sinds 1 januari 2015 Studio26.